20 augustus, weer naar school

Pauzehap: Wilt u uw kind dagelijks fruit meegeven voor de pauze? We vinden het belangrijk dat we samen met uw kinderen gezond eten. Graag geen zakjes cräckers e.d. waar veel verborgen suiker en verkeerde voedingsmiddelen in zitten.

Trakteren: Wanneer uw kind jarig is mag het in overleg met de leerkracht trakteren. Hartstikke leuk! Maar wilt u ook hierbij denken aan een gezonde traktatie en overleggen met de leerkracht of er allergieën in de klas zijn?

Gymnastiek. Onze gymnastiekdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Voor de gymnastiek zijn passende gymschoenen, een korte broek en een t shirt nodig. Met blote voeten gymen is niet toegestaan omdat dit niet hygiënisch is en gevaarlijk. Wilt u de schoenen van uw kind(eren) controleren of ze nog passen? De leerkacht vermeldt u de juiste dag van de gym.

Theedoek: Wilt u uw kind(eren) wekelijk een schone theedoek in de tas meegeven voor de lunch? We maken dan van de werkplek een lunchplek. We dekken a.h.w. de tafel zodat er lekker rustig gegeten kan worden.

Multomap: Vanaf groep 5 werken de kinderen regelmatig met losse werkbladen die dan bewaard kunnen worden in een multomap of 23 rings map. Natuurlijk krijgen de kinderen van school een map maar misschien vinden ze het veel leuker om een map van thuis mee te nemen. Er zijn hele leuke mappen te koop met kleurtjes en leuke afbeeldingen. De ervaring leert dat kinderen vaak zuiniger zijn op deze mappen dan een map van school. Bij o.a. Action zijn leuke mappen te koop. 

Schooltijden: De schooltijden zijn maandag t/m donderdag van 8.15 uur tot 14.15 uur en vrijdag van 8.15 tot 12. 15 uur.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd kijken op onze website www.fugelsang .nl of mij even bellen, mailen of mij opzoeken in mijn kantoor. Mijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag 

Ik wens u en uw kinderen een heel fijn schooljaar !

Vriendelijke groet, Jeanette Slagter