18 december, en dan is het nu kerstvakantie...............

Maar we willen nu eerst het kerstfeest vieren.

Het feest wat over de hele wereld gevierd wordt in allerlei varianten en talen. Een feest waar liefde wordt geboren en mensen bij elkaar brengt. Het feest waar een eeuwenoud verhaal verteld wordt over de Zoon van God. Een heel bijzonder iemand, een heel bijzonder verhaal!

Laten we met elkaar proberen om die warmte, die liefde en die positiviteit uit te stralen naar een ander. In ons eigen gezin, in onze straat, met onze vrienden en vriendinnen, collega's en in het dorp. Een lichtstaaltje zijn en daarmee een klein beetje licht brengen. Als school weten we dat er gezinnen zijn die het moeilijk hebben. We denken aan u !

Als team wensen wij iedereen een hele fijne warme kerst toe en dat we terug kunnen denken aan het begin van het verhaal . Geen koning in een paleis, geen gevulde tafel met lekkere hapjes en geen nieuwe kleding of cadeautjes bij een boom...... 

Maar gewoon, heel eenvoudig  maar het was genoeg dat Hij er was. Rondom zijn kribbe was er liefde, warmte en genegenheid En dat laatste is wat we allemaal nodig hebben en dat gun ik u allen !

Bekijkt u nog even het vorige berichtje van meester Johannes, waar we als team een mooi filmpje gemaakt hebben n.a.v. het kersttoneelstuk. Juf Lisanne speelt en zingt erbij